樓主: [U]n-[N]a.m.e.d
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Alpha-X有世界級高手@@

世界級高手 是誰定的? 自己 ? 世界級高手是世界公開級比賽最top個幾個人物先叫世界級高手!
     ak,m4,awp---全球最強?  在那不到五秒的片段可能看出那全球最強?
        在那次世界公開比賽中宣布過主角有那種[稱號]!?可能我井底之蛙啦!!你可以放網址或片段上黎分享下嗎!!~   
       那片段一開始不停轉視角,直到見到主角出現左三秒左右就End啦!!最後連cs都旦了!
             從那片段中主角出現不到五秒就看得出他是世界級高手,ak,m4,awp---全球最強?
        主角有你說得那麼神到不能形容!!  我看他本領只是如何!!
            我覺得你能在三秒左右就能看出他那種神到不能形容的技術!就知道他是世界級高手重要係全球最強!!
        就知道你那雙眼是多麼的 強!! 你的眼力 才可稱得上 世界級高手 同 全球最強 的稱號!!!
             難道你那雙眼是....   漫畫中的 洞察眼??
回復 支持 反對

ha
E家好多alpha-x都去左nature 個ser度玩啦
仲拎左頭15~"~
回復 支持 反對

原帖由 tom307 於 21-6-2008 09:07 發表
ha
E家好多alpha-x都去左nature 個ser度玩啦
仲拎左頭15~"~

唔多覺
回復 支持 反對

近排Alpha-X| Team 個名係咁俾人copy 好似我同u2咁
勁膠!!!!!
回復 支持 反對

你地alpha-x有條友拎人插件當自己比人發現左仲話人地唔識睇英文
跟住封人ser都知咩事啦^_^
回復 支持 反對

原帖由 n-[N]a.m.e.d 於 19-6-2008 12:25 發表

fake佢?咁多人唔fake,fake佢??唔見佢fake煙仔?定係佢得罪人多?我本人就中立,我唔覺得alpha-x係cheat team,但係,見到cheat,冇理由唔講,咁你話到唔係你,幾萬人打CS,都唔FAKE,係要FAKE你,咁我都冇法,你話唔係就唔係 ...

但係如果佢真係假king
咁你咪屈人外掛?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ch1cK.6 於 18-6-2008 22:13 發表
你唔識打指令? nub ^^
確實笑死我:lol

SP^0^v
回復 支持 反對

原帖由 dickyking 於 21-6-2008 03:05 發表
世界級高手 是誰定的? 自己 ? 世界級高手是世界公開級比賽最top個幾個人物先叫世界級高手!
     ak,m4,awp---全球最強?  在那不到五秒的片段可能看出那全球最強?
        在那次世界公開比賽中宣布過主角有那種[稱 ...

講埋晒d野都冇point 既..醒目..
你覺得世界級高手勁唔勁過cheater呀?

你話勁過既..咁我咪STFU 囉..!! 高手!!

回復 支持 反對

原帖由kerwiN.TTFU 於 22-6-2008 00:29 發表
講埋晒d野都冇point 既..醒目..
你覺得世界級高手勁唔勁過cheater呀?

你話勁過既..咁我咪STFU 囉..!! 高手!!

你有冇睇post主題講乜 先入黎架 ??? 你眼睛沒問題嗎???
      你講野就真係無point啦!!  睇清問題先作答啦~~ 聰明..
回復 支持 反對