查看: 1250|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

對合併左既vs睇法..裝(不喜可插)

關閉 [複製鏈接]
老實講...大家覺得合併左既vs  仲改埋d能力值...還有意思嗎?   同台人打.......永遠輸3樣野  (裝 ....寵....lag)...香港人又少見...越來越小香港人打vs........限裝又比d台灣人....真係台灣人...系吾系傻??  自己上住萬矛 40%爆擊....仲話我地所謂既港狗垃圾???只識限限限.....有時真系好火....對住d台人...洗鬼玩....輸裝輸9條街...限裝又無人入...唔知大家覺得而家同台人既vs..系點樣
回復

合併左之後打VS好鬼LAG~
次次打VS都比人話我LAG!!!
跟住就比人踢左~
仲有無發覺台版易升LV好多~
見到好多50~60LV既人差唔多都係小學雞黎!!!
回復 支持 反對

你呢個睇法好多人話過  怕人寵就玩自己場啦 唔合作咪踢左佢~~
回復 支持 反對

就算無屬性,
個對戰系統改到好易死, 有埋爆擊真係下下秒
回復 支持 反對

跟住就比人踢左~
見到好多50 ...
lau555777 發表於 27-9-2011 14:12

高LV唔一定唔係小學雞
e.g. 我自己
回復 支持 反對

Lag就真係唔知算好定壞。好處係若自己可以利用lag去取勝,但我往往卻因為lag而戰敗。
回復 支持 反對

我都好憎台人-3-..好膠XDD..
但係死都唔會書係D傻仔台人手上-3-
回復 支持 反對

其實又點解咁講呢?
一個online game有點係勁d架啦~如果唔係點搵錢呢?
你買左點都想d裝可以屈人啦~其實香港都可以有錢/點架 無關係喎~
好似台灣都唔係個個有錢姐~
唔滿意去玩單機唔該~
lag就真係唔辦法...但係寵就應該場名有禁都唔會有人用啦 有就踢左佢啦~
香港都有d咁既人....
回復 支持 反對

回復 8# jeffy6d

但系香港冇台人咁串Lo...嬴就串串貢...輸就_ _ 人  真系好低能lo...玩裝好似大哂咁
回復 支持 反對

就算無屬性,
個對戰系統改到好易死, 有埋爆擊真係下下秒
善仔Ss 發表於 27-9-2011 17:22

得番1/3血易死唔會係咁跑呀麻,但係有地矛你玩舊vs都一樣秒,以前有裝但有技術都贏,e+對住d神裝,點打呀
跟住就比人踢左~
見到好多50 ...
lau555777 發表於 27-9-2011 14:12

s3之後55下都係新手黎,任務打2打就升,我高lv唔係小學雞,我玩左5年幾都得咁低lv,75都未有唔好話80

寵???出得係比人用啦
lag??佢lag我都lag,連線lag加我機廢,佢改左好多野我lag哂,反而贏番tim,lag有利
萬矛?????差5多直接傷,6千矛都一下fa,一捉就死,係裝玩哂啦
hk以前一樣贏左就串,輸左就爆粗啦,所以冇地區性
回復 支持 反對